| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
kokostarc Junior

Data inscrierii: 01/Oct/2009 Mesaje: 8 Localitate: Ploiesti
|
Trimis: 01/10/2009 10:17 Titlul subiectului: tombola Sodexo |
|
|
Mie-mi place promotia voastra cu Sodexo, mai ales ca in curand primesc tichetele de la ei ( lucky me !). Am copiat-o mai jos si pentru altii:
Esti abonat Sodexo? Atunci in cursul lunii octombrie vei primi in plicul cu tichete de masa si cuponul promotional BrandedClick. Pune-l bine, fiindcă validarea premiilor se va face in baza acestui cupon promotional.
tot ce ai de facut este sa te inscrii la tombola speciala (si exclusiva) dedicata abonatilor Sodexo. La finele lunii noiembrie, vom extrage castigatorii. Ei vor trebui sa-si valideze premiile prin prezentarea cuponului promotional BrandedClick.
BrandedClick: E click de rudimentar !
 |
|
| Sus |
|
 |
giuliana Junior 2

Data inscrierii: 05/Oct/2009 Mesaje: 41 Localitate: ONESTI
|
Trimis: 06/10/2009 13:59 Titlul subiectului: |
|
|
| pana acum 2 luni primeam si eu bonuri sodexo.. de 2 luni incoace.. deh.. e criza si nu am mai primit ( in contravaloare totusi primesc o diferenta de 100 ron bani in mana). Fiind salariata unica.. sefa mea totusi primeste intr-un plic mare si mov o chestie de publicitate cred de la sodexo.. probabil formularul de comanda si alte informatii.. cum as putea sa solicit de la cei de la sodexo acel talon de abonat? daca gasesc un astfel de talon la altcineva.. ruda.. coleg.. vecin.. as putea totusi sa ma inscriu la tombola abonatilor sodexo? Vreau o rezolvare... ca am o ciuda ca nu mai primesc bonurile.... de nu va vine sa credeti!!! si nu din picina talonului acesta ci din cauze financiare de genul...LA TATI NI-I GREU! dar parca la altii nu se cunoaste asa de bine ca la omul de rand... |
|
| Sus |
|
 |
iulia_romaris Junior

Data inscrierii: 11/Oct/2009 Mesaje: 3
|
Trimis: 11/10/2009 17:16 Titlul subiectului: SE CASTIGA CU ADEVARAT? |
|
|
ATI PRIMIT BONURILE SI CELELALTE CASTIGURI?
 |
|
| Sus |
|
 |
mirela24 Junior

Data inscrierii: 28/Noi/2009 Mesaje: 15 Localitate: Bucuresti
|
Trimis: 28/11/2009 20:58 Titlul subiectului: |
|
|
| in plicul mov giuliana eu am gasti pe langa reclama acestui site si o reclama la un restaurant unde poti comanda un meniu cu 2 bonuri sodexo.Tot un colaborator la firmei Sodexo si restaurantul. |
|
| Sus |
|
 |
tabernaculum Junior

Data inscrierii: 01/Iul/2012 Mesaje: 6 Localitate: Uganda
|
Trimis: 13/07/2012 23:48 Titlul subiectului: |
|
|
| This information is unbelievable! I really cannot believe it is true! |
|