| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
Ema123 Junior

Data inscrierii: 03/Oct/2009 Mesaje: 15
|
Trimis: 03/10/2009 09:55 Titlul subiectului: site-ul este extra cool ! |
|
|
Felicitari ! Am intrat pe www.brandedclick.ro si de atunci am ramas fana!
Ati facut un super site, este tare.
Ce va sugerez: mai numeroase reclame, mai multe promotii si mai multe chestionare ! In acest moment mie mi se pare cu nu sunt suficiente
De asemenea, alta sugestie: impartiti reclamele cumva, sa le putem selecta mai usor.
In orice caz, felicitari! Mi-am chemat toti prietenii si chiar familia pe brandedclick! |
|
| Sus |
|
 |
moshu Junior

Data inscrierii: 06/Oct/2009 Mesaje: 8
|
Trimis: 06/10/2009 12:40 Titlul subiectului: da, asa este ! |
|
|
Si mie imi place !
chiar a aparut un site super-misto ! Bravo celor care au muncit la el ! |
|
| Sus |
|
 |
giuliana Junior 2

Data inscrierii: 05/Oct/2009 Mesaje: 41 Localitate: ONESTI
|
Trimis: 06/10/2009 13:49 Titlul subiectului: |
|
|
o treaba excelenta.. si asa pierdeam timpul pe net.. acuma fac cel putin un fapt folositor si atractiv.. urmaresc reclamele...(apropo reclama la sange de taur e extra tare cu cei de la mondenii show).. deci ma informez si vad care firma face eforturi sa reziste pe timp de criza(orice idee inovatoare are un plus in fata mea fata de reclama clasica) si totodata am posibilitatea sa castig.. am si castigat deja.. ceva mai mult decat experienta... pot sa ma laud ca am castigat un tichet sodexo cadou.. ms mult de tot.
poate mai puneti si alta tombola cu premii mici si multe.. aia cu 50 de tichete a fost super.. cred ca ati avut succes total.. toata lumea vad ca si-a legat sperantele de acea tombola.. ba sa isi faca o onomastica.. ba sa cupere iubitei ceva..e genul de tombola cred cel mai agreat de noi toti
si partea cu postarea comenturilor pe forum e o idee super.. ne antrenati in dezvoltare pozitiva.. o treaba excelenta.. bravo voua... sa-i dati o prema celui care s-a gandit la treaba asta ca o sa aveti trafic intens... mai ales din componentă mea.  |
|
| Sus |
|
 |
Octavian Junior

Data inscrierii: 09/Oct/2009 Mesaje: 3
|
Trimis: 09/10/2009 08:34 Titlul subiectului: |
|
|
| Siteul este OK dar inca mai aveti de confecționat la structura. Un ghid cu pasi pentru cineva care abia s-a inregistrat nu strica. |
|
| Sus |
|
 |
brook Junior

Data inscrierii: 09/Oct/2009 Mesaje: 2
|
Trimis: 09/10/2009 15:15 Titlul subiectului: |
|
|
| Trebuie lucrat un pic la site ca de exemplu si la forum.Pe site animatii flash , poze care sa iti sara in ochi , ar necesită sa existe intr-un cadru frumos.In rest faceti treaba buna baieti.Good Work! |
|
| Sus |
|
 |
adypol Junior

Data inscrierii: 13/Oct/2009 Mesaje: 7
|
Trimis: 13/10/2009 11:06 Titlul subiectului: |
|
|
misto ce sa zic te uiti la reclame si castigi si mi se pare mega usor sa castigi cand sunt atatea de castigat, pana acum am castigat o sapca abia astept sa vad cum e.
apropo cam cat dureaza sa intru in posesia premiului?
bafta |
|
| Sus |
|
 |
raluxas Junior

Data inscrierii: 15/Noi/2009 Mesaje: 16 Localitate: Bucuresti
|
Trimis: 15/11/2009 14:09 Titlul subiectului: |
|
|
Si mie imi place site-ul foarte mult!
Desi nu am castigat nimic, am reusit sa intru in dispoziția aceea de emotie la afisarea fiecarui castigator....ideea mi se pare super....
desi de obicei reclamele ne deranjeaza, aici poti sa alegi ceea ce te intereseaza, nu iti sunt deloc impuse...si mai mult, eu observ ca sunt reclame la produse, reclame pe care sincer nu le-am prea vazut la TV...
Bravo! _________________ trebuie sa stii sa pierzi dar si sa castigi! |
|
| Sus |
|
 |
|