Pagina de start a forumului forum.brandedclick.ro forum.brandedclick.ro
BrandedClick.ro - Consumatori si Branduri

FAQFAQ   CautareCautare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   InregistrareInregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Promotii la hipermarket

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului forum.brandedclick.ro -> TOP PACALICI
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
Ema123
Junior
Junior

Data inscrierii: 03/Oct/2009

MesajTrimis: 03/10/2009 10:10    Titlul subiectului: Promotii la hipermarket Raspunde cu citat (quote)

Mie mi s-a intamplat de numeroase ori sa vad cate o eticheta cu reducere pe raft, si cand am ajuns la casa de amrcat, mi-au luat mult mai multi bani. Adica sufletul promotii - mai degraba pacaleala.
Voua vi s-a intamplat? Ce-ati facut ?
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Poisoned
Junior
Junior

Data inscrierii: 04/Oct/2009

MesajTrimis: 05/10/2009 18:10    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

De obicei ma uit bine ca sa nu am surprize.
Mi s-a intamplat o singura data acum vreo 2 ani in Carrefour.Era vorba despre un colet parfum+deodorant la promotie.Am mers acolo la intrare,unde sunt responsabilii,le-am aratat bonul si le-am spus ca pe raft scria k acest produs e in promotie( era in jur de vreo 80 mii diferenta fata de bon din cate imi aduc aminte ).Au trimis pe cineva sa verifice,apoi si-au cerut scuze,au zis k a fost o greseala si mi-au returnat banii care ii platisem in plus. Smile
Sus
giuliana
Junior 2
Junior 2
giuliana

Data inscrierii: 05/Oct/2009

MesajTrimis: 06/10/2009 14:07    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

am patit si eu in penny.. erau la inceput.. le-am gasit eu o scuza... dar parca daca incepi cu stangul intr-o afacere nu iti mai vine sa dai pe la ei. Eu fiind stalpul de cumparaturi si stiind cat costa si un pai de chibrit.. am retinut ca pretul unui borcan de bulion de-al nostru romanesc era la vremea aia vreo 4,5 lei.. iar la casa pe acel cod de bare era trecut ala strain si scump de 8 sau 9 lei.. diferenta am sesizat-o rapid deoarece sunt obisnuita sa stau cu ochii pe afisajul casei de marcat in timp ce sotul meu pune articolele in cos... atata timp cat eu scot banul.. tre sa fiu atenta cat achit.... pe loc am oprit casa de marcat fara sa treaca nici un conceput mai inainte... am cerut lamurire... s-a mers la raft... s-a verificat pretul.. si s-a remediat greseala.... nu s-a nascut inca omul care sa ma pacaleasca pe mine... dar o masinarie poate reusi oricand.. deci recomanda atentie maxima la afisajul casei de marcat.. acolo se poate oricand ca pretul perfect fiind sa ti se scaneze de 2 ori un produs(am patit asta in profi) sau mai grav... in loc de un fabricat sa ti se bage un bax... :-D :-D a patit cumatra mea. OCHII MARI...
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj
Poisoned
Junior
Junior

Data inscrierii: 04/Oct/2009

MesajTrimis: 10/10/2009 00:37    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

E corect ce spune giuliana. Ar fi indicat sa facem asa, k sa nu ne trezim cu surprize. Ma uit si eu de obicie pe bon sa vad daca nu e vreo eroare.
Sus
allexutza
Junior
Junior

Data inscrierii: 12/Oct/2009

MesajTrimis: 12/10/2009 16:57    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

la kaufland de obicei ti se returneaza banii dak pretul de la raft nu corespunde cu cel d p bon.....
in schimb la penny am avut neplacuta surpriza sa gasesc articole expirate.... le-am atras atentia si a 2 zi erau inca p raft produsele expirate...asa ca ATENTIE mare la data expirarii!
Sus
giuliana
Junior 2
Junior 2
giuliana

Data inscrierii: 05/Oct/2009

MesajTrimis: 22/03/2010 23:57    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

cine mai vrea un mare pacalici.. brandedclick.. asteptam de 2 luni o extragere.. nici la 1 martie nu s-a tras.. deci.. pacaleala.. asteptau poate 1 aprilie sa ne spuna..luati-va gandul.. ca e o mare ...TEAPA.....
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului forum.brandedclick.ro -> TOP PACALICI Ora este GMT + 2 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum