|
forum.brandedclick.ro BrandedClick.ro - Consumatori si Branduri
|
| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
dalea Administrator

Data inscrierii: 01/Oct/2009 Mesaje: 27
|
Trimis: 01/10/2009 16:34 Titlul subiectului: Concurs Winterfresh |
|
|
Marele Premiu: 1.000 EUR. Premii saptamanale, prin tragere la sorti (in functie de task): 4 x mouse Microsoft Arc USB; 4 x caramida falsa; 4 x tastatura luminata; 1 x ceas tip prelungitor cu 4 porturi USB; 1 x breloc fotografii digitale; 1 x set golf de birou; 1 x hub USB deschizator de plicuri.
Intra pe www.al13leasalariu.ro
si inscrie-te in joc, indeplinind cat mai multe task-uri si acumuland voturile personajelor. Debutantul task (din primele 4 saptamani) este singurul obligatoriu. Fiecare task suplimentar indeplinit si fiecare prieten pe care il convingi sa vina pe site (folosind functia de recomandare de pe site) iti aduc cate o sansa in plus la marea tragere la sorti finala.
Perioada promotiei: 10 august - 29 noiembrie 2009 |
|
| Sus |
|
 |
greeneyes82 Junior

Data inscrierii: 24/Oct/2009 Mesaje: 15
|
Trimis: 27/10/2009 07:39 Titlul subiectului: Re: Concurs Winterfresh |
|
|
| dalea a scris: | Marele Premiu: 1.000 EUR. Premii saptamanale, prin tragere la sorti (in functie de task): 4 x mouse Microsoft Arc USB; 4 x caramida falsa; 4 x tastatura luminata; 1 x ceas tip prelungitor cu 4 porturi USB; 1 x breloc fotografii digitale; 1 x set golf de birou; 1 x hub USB deschizator de plicuri.
Intra pe www.al13leasalariu.ro
si inscrie-te in joc, indeplinind cat mai multe task-uri si acumuland voturile personajelor. Primul task (din primele 4 saptamani) este singurul obligatoriu. Fiecare task suplimentar indeplinit si fiecare prieten pe care il convingi sa vina pe site (folosind functia de recomandare de pe site) iti aduc cate o sansa in plus la marea tragere la sorti finala.
Perioada promotiei: 10 august - 29 noiembrie 2009 |
Foarte tare jocul asta:))) l-am jucat si eu... m-am impotmolit la taskul cu paharele secretarei... cred k nu am stofa de secretara:)))) |
|
| Sus |
|
 |
mirela24 Junior

Data inscrierii: 28/Noi/2009 Mesaje: 15 Localitate: Bucuresti
|
Trimis: 28/11/2009 20:55 Titlul subiectului: |
|
|
| eu reusisem sa trec de paharele pe tava.Dar deosebit de greu m-am prins ca trebuia sa misti mouseul in stanga si drepta extraordinar de incet.Greu cu echilibrul asta |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
|